Trend Alarmı:Kurdele

Kurdele

Kurdeleler

2024 yılında modanın merkezine yeniden oturan kurdeleler,tarih boyunca kullanılmıştır.Modern tasarımcılar bu kült unsuru günümüz modasına uyarlıyor.Tekrar trend olmasının temel sebebi her yaş grubuna hitap edebilmesi ve çeşitli giyim veya aksesuar kategorileri ile kolayca uygulanabilmesidir.Çok yönlü olmalarıı çeşitli şekillerde karşımıza çıkmasını sağlıyor.Giysilerde kullanmak istemeyenler kemer,çanta veya saç aksesuarları ile bu trende ayak uydurabilirler. Bu da bulunduğu kombine feminen, çocuksu ve nostajik bir hava katıyor.

2024 moda haftalarının da gözdesi oldu.Özellikle göz dolduran büyüklükte,gösterişli ve farklı formlarda kullanılması çok beğenildi.Ayrıca günlükte spor kıyafetlerle beraber kullanıldığında kombini şıklaştırarak daha feminen bir hale getiriyor.

Kurdelenin her biçimi güzel olsa da pembe ve feminen kombinleri tercih etmeyenler için sitemizde yer alan Lacivert Kurdele Detaylı Gömleğimizi öneriyoruz.

Özetle, kurdeleler sadece geçmişin nostajik bir hatırası değil,aynı zamanda geleceğin moda dünyasına da ışık tutuyor.Stilimize bu denli eğelenceli dokunuşlar katan bu akımın zamanla nasıl gelişeceğini görmek bizim için de çok heyecanlı olacak.

 

Etiketler: KURDELE TRENDİ
Ağustos 28, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR